6.9.2013

Mammat ja muksut Nellyn alessa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Nellyssä on 6.9. iltapäivästä 12.9. saakka jopa 75% alennuksia äitiys- ja lastenvaatteista! Siellä ruutujen takana varmasti on äitejä, joko nykyisiä tai odottavia, joten kannattaa ehdottomasti käydä tsekkailemassa, mitähän ihanaa sieltä löytyisi... ;) Nopeasti kurkattuani huomasin kyllä, että alea on ja löydöt taattuja (kokoja tosin saattaa olla aika vähän).

Sitä itse ainakin raskaana ollessa mietti päänsä puhki, että minkähänlaiseen takkiin sitä itsensä mahduttaisi syksyllä ja alkutalvesta, kun ei viitsinyt hirveää summaakaan siihen tuhlata pienen käyttöiän takia. Mutta mites hei nämä!

Ihana trenssi peittämään vauvamasua 15,95€
Cashmere-takki 38,95€


Entä miten olisi edulliset mammafarkut ja muutkin housut? Niistäkin saa yleensä maksaa itsensä kipeäksi käyttöikään nähden (vaikka allekirjoittanut on kyllä käyttänyt mammapöksyjä myös myöhemmin, miksikäs ei?), mutta näitäkään ei ole hinnalla pilattu.

Äitiysfarkut 14,95€
Maastohousut 13,95€ (Nämä on ihan mun suosikit!)

Muksuillekkin löytyy vähän vaikka ja mitä mm. Name it:ltä ja Lundmyr of Swedeniltä. Varsinkin housuja on paljon alessa. Ensi kesäksi löytyisi jo hyvä määrä shortseja ostettavaksi edulliseen hintaan. Tai miksei vaikka talven lomareissullekkin, jos sellaiselle on lähdössä! :) Nuo pienet ihmiset kun kasvavat niin nopeasti, että kuluneen kesän vaatteet eivät välttämättä enää hiihtolomalla mahdu päälle.

Farkkushortsit 11,95€
Söpöt leopardihousut 6,95€
Neuletakki 6,95€

Eli nyt kaikki Nelly.comiin tekemään löytöjä! Mä en edes viitti mennä kenkäosastoa katselemaan, etten ala itkemään. Kovin paljoa. Jos nyt ehkä vähän katsoisin... ;) Hain nimittäin eilen postista (tai no Siwasta) taas kerran uudet kengät, mutta ne oli sentään arkikengät, jotka tulevat kylmemmillä ilmoilla ahkeraan käyttöön. Laitan kuvaa myöhemmin.

Onneksi näistä ei ole kokoa... 23,95€!

2 kommenttia :

  1. Heiheihei, mitä noi äitiysvaatteiden hinnat on!?!?!? Ei sillon tommosia ollut ku ite oon odottanu. prkl :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä! Kattelin aiemmin piruuttani New Lookin äippävalikoimaa ja manailin ittekseni, miksen tiennyt siitä M:ää odottaessani... Valikoimatki on kyllä kolmen vuoden aikana hieman parantunu, hinnat samoin!

      Poista