8.9.2013

Ihana ilta!

Saimme jo heinäkuussa kutsun ystäväpariskuntamme (toinen kaasoni ja Jussin bestman) kotiin, joissa olisi tarkoitus juhlistaa heidän kymmenvuotista yhteistä taivaltaan. Jo tuolloin kaikilla alkoi aavistukset kyteä, että jotain muutakin tässä nyt on, koira haudattuna toisin sanoen. Ja näinhän se sitten olikin... ;) Rakkaat olivat nimittäin 4.9., eli tuona 10-vuotispäivänään kipittäneet maistraattiin sanomaan toisilleen tahdon ihan salassa kaikilta! Ainoastaan todistajina olleet sisarukset ja yksi ystävämme Espoosta tiesivät asiasta etukäteen (espoolaisvahvistuskin sen takia, että olivat hänet kutsuneet juhlimaan kanssamme ja tahtoivat kertoa oikean syyn juhlaan). Tuore rouvahan nappasi keväisissä ystäviemme häissä morsiuskimpunkin, että täysin oikeaan osoitteeseen meni ja täytti tehtävänsä!

Tokihan tämä vihille meno oli meillä kaikilla pääasiallinen veikkaus illan todellisesta syystä, joten ei se meille oikeastaan kenellekkään todellisena yllätyksenä tullut ja parikin oli asiaa uumoillut, tietävät kuitenkin meidän olevan aika spekuloivaa jengiä (tyttöjen osalta ainakin). :) Ostimmekin siis toisen ystäväpariskunnan kanssa heille lahjaksi shampanjapullon, joka olisi ollut jo pelkästään kymppivuotisillekkin hyvä lahja. Mutta saavatpahan skoolata herrana ja rouvana!

Paikalle saavuttuamme saimme tietää myös tämän espoolaisen ystävämme olevan tulossa juhlimaan kanssamme, mikä oli kyllä myös oikein ihana yllätys, koska emme olleet häntä piiiiitkään nähneetkään. Olemme tutustuneet häneen vuosia sitten World of Warcraftin maailmassa ja olipa tuosta pojasta kasvanut jo aikuinen mies. :) Oli niin mahtavaa nähdä!

Ja eivätpä ne yllätykset siihen kuitenkaan loppuneet. Nimittäin toinen kaasoni ja hänen kihlattunsa ilmoittivat samana iltana varanneensa kirkon ja juhlapaikan ensi vuodelle, tarkemmin sanottuna 9.8.! Asia oli senkin verran uusi, että tällä viikolla olivat varaukset tehneet ja suunnitelmat ovat sen puoleen ihan alussa vielä. Ensi vuodelle on tällä hetkellä siis tiedossa ainakin kahdet ystävien häät (tänä vuonna niitä on juhlittu nyt siis omien lisäksi kahdet).


Olen niin ylitsevuotavaisen onnellinen rakkaiden ystävien puolesta, niin tuoreen kuin tulevankin avioparin! ♥

4 kommenttia :

 1. Ihanaa häähumua sieläkin siis tiedossa myös ensi vuodelle :) Mäkin pääsin taas kaasoksi, ja häät kans 9.8.2014 :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu! :) Mies on bestmanina keväthäissä ja sitten on vielä elokuussa tämä tuorein tapaus. Viime viikolla vihitty pari ei aio pitää mitään erikoisempia juhlia, vaan heille riitti nämä "yllätyshäät". :)

   Poista
 2. Häät on niin ihania juhlia! :)

  VastaaPoista