27.9.2013

Biisejä perjantaihin

Jonka todellisuudessa vietän kyllä prinsessan kanssa kahden, koska mies on töistä ajelemassa kartingia ja saunomassa. Mutta jos olisi tarvetta, niin näillä lähtee! ;) (Voi kuinka karmealta Antidote kuulostaakaan tietokoneen kaiuttimista ilman basson häivähdystäkään...)


Vai lähteekö? ;)

Ai niin. Ihan hullu kävijäpiikki blogissa eilen, kun tulin Facebookissa "kaapista" bloggaamisen suhteen... Kymmenkertainen määrä kävijöitä yhden päivän aikana, kuin normaalisti ja tänäänkin jo noin nelinkertainen määrä... Kiitos kaikille kiinnostuksesta! :)

6 kommenttia :

  1. Kiva kun linkittelit tätä blogia, saa alkaa seuraan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonki bloglovinin kautta seuraillu sun blogia jo tovin! :) Ja kiva saada uusia seuraajia tänne, ajattelin vihdoin ajan olevan kypsä "suureen julkistukseen"... :D

      Poista
  2. No kyllä lähtee! :D Olen heittänyt sua kesäisellä kuvahaasteella, klik!

    VastaaPoista
  3. Voih, kiitos! :) Pitääkin tutkia ja tarttua haasteeseen.

    VastaaPoista
  4. Facebookissa kannattaa aina linkitellä, mulla on monta kaveria joilla ei ole google/blogger-tiliä, mutta jotkat seuraavat innokkaasti blogiani facen kautta. :) Onnittelut siis "kaapista tulemisen" johdosta. ;) Ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon harkinnu blogille sivun tekemistä Facebookiin, josta sitten tälläiset lukijat, jotka eivät jonkun muun sivuston kautta seuraa, saisivat helposti uusimmat päivitykset luettavaksi. :) Hyvää viikonloppua sinnekin ja kiitos! :)

      Poista